Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung πατένταρε το… Apple Watch

Η Samsung έχει κατηγορηθεί πολλές φορές από τους fans της Apple ότι αντιγράφει την Apple, και τώρα η τελευταία είδηση θα προσφέρει περισσότερα επιχειρήματα στους οπαδούς της αμερικάνικης εταιρίας. Όπως έγινε γνωστό, η Samsung υπέβαλε μια πατέντα για ένα νέο smartwatch στην οποία έχει χρησιμοποιήσει εικόνες του Apple Watch.

Από το 2013, οι Κορεάτες ψάχνουν νέους τρόπους για να βελτιώσουν τα smartwatches τους, τα οποία παρότι διαθέτουν εξελιγμένο hardware και χρήσιμα χαρακτηριστικά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το Apple Watch στις πωλήσεις. Η εταιρία χρειαζόταν έμπνευση και για αυτό στράφηκε στην Apple και στο επιτυχημένο προϊόν της.

Η πατέντα με αριθμό 20160223992, που υπέβαλε πριν λίγες εβδομάδες, αποκαλύπτει ότι η Samsung ήθελε να σχεδιάσει μια wearable συσκευή με αφαιρούμενα λουράκια -κάτι που το πρώτο ρολόι της δεν διέθετε- και έναν μηχανισμό φόρτισης στο πίσω μέρος του ίδιο με του Apple Watch.

Τα σκίτσα που κατέθεσε με την πατέντα είναι στην πραγματικότητα το Watch της Apple, και η εταιρία δεν μπήκε καν στον κόπο να τροποποιήσει τον σχεδιασμό.

Η Samsung δεν πρόκειται κυκλοφορήσει έναν κλώνο του Apple Watch επειδή κατοχύρωσε αυτή τη πατέντα, όμως αποτελεί έκπληξη πως τόσο απλά πήραν τα σκίτσα του ρολογιού και τα κατοχύρωσαν σαν δικά τους. Άλλωστε, η εταιρία έχει αναπτύξει το δικό της design και δεν πρόκειται ποτέ να λανσάρει ένα ρολόι που θα μοιάζει με το Watch.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: