Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Πατεντάρει Καινοτόμο Πληκτρολόγιο, Κυρτό Tablet

Δύο νέες ιδέες που θα ενσωματώσει στο μέλλον στα προϊόντα της κατέθεσε για πατέντα η Samsung, με τη πρώτη να είναι ένα περίεργο πληκτρολόγιο και η δεύτερη ένα κυρτό tablet.

Η πρώτη πατέντα, αυτή με το πληκτρολόγιο, δεν έχουμε ιδέα πως μπορεί να δουλεύει. Προορίζεται για έξυπνα γυαλιά, σαν τα Google Glass, τα οποία θα αναγνωρίζουν τα δάχτυλα του χρήστη σαν πληκτρολόγιο και με κάποιο τρόπο θα πληκτρολογούνται τα μηνύματα. Στη περιγραφή της πατέντας αναφέρεται ότι δεν προτίμησαν τις φωνητικές εντολές αφού υπάρχουν προβλήματα λόγω χαμηλής ακρίβειας αναγνώρισης και άλλων θορύβων από το χώρο. Καινοτόμο ή χαζή ιδέα θα αποδειχτεί στη πράξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς άλλος δεν θα ξέρει τι μηνύματα στέλνουμε (αν καταφέρουμε να τα γράψουμε).

Όσον αφορά τη δεύτερη πατέντα, έχουμε ένα κυρτό tablet. Και με το «κυρτό tablet» δεν εννοούμε κυρτή οθόνη, αλλά κυρτές γωνίες. Με τις γωνίες στα πλάγια, υποθέτουμε, θα είναι πιο άνετο στο χέρι. Αν και δεν αναφέρονται πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο tablet της Samsung, παρατηρούμε την έλλειψη του κουμπιού Home κάτω από την οθόνη, άρα θα αφαιρεθεί στο μέλλον.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: