Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κέρδη-Ρεκόρ Και Πωλήσεις-Ρεκόρ Για Τη Samsung

Samsung

Τα οικονομικά της αποτελέσματα έδωσε στη δημοσιότητα η Samsung και όπως ήταν λογικό τα πάει πάρα πολύ καλά με τις εκατομμύρια πωλήσεις της. Συγκεκριμένα το τρίτο τρίμηνο του έτους είχε περίπου $55,59 δις σε έσοδα και κέρδη $9,56 δις, αύξηση 7% σε σχέση με την ίδια περίοδο τη περσινή χρονιά. Αύξηση επίσης έχουμε στα φθηνά Android smartphones της σειράς Galaxy, όπως επίσης και στα πανάκριβα της ίδιας σειράς, και επίσης στο τμήμα flash μνημών και RAM για τις κατασκευάστριες. Μάλιστα τα τελευταία είναι τα διπλάσια από τα περσινά. Πτώση 12% βλέπουμε στις τηλεοράσεις, ενώ αύξηση έχουμε στα πάνελ οθονών 60-ιντσών και παραπάνω.

Αξίζει να σημειώσουμε επιπλέον ότι η Samsung κατάφερε και πούλησε 40 εκατ. κομμάτια του Galaxy S4 σε 154 ημέρες σε αντίθεση με το Galaxy S3 που πέτυχε να πουλήσει 30 εκατ. σε 157 ημέρες. Όμως η ζήτηση έπεσε και το ορόσημο των 100 εκατ. πωλήσεων που ήθελε να επιτύχει η εταιρία πριν το λανσάρισμα του κινητού πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: