Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Note7: Ανακαλείται επειδή ανατινάζεται

H Samsung ανακοίνωσε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα ανακάλυψε ότι τα Galaxy Note7 έχουν όντως πρόβλημα με την μπαταρία τους, και για αυτό έχει αρχίσει να ανακαλεί όσα έχει πουλήσει μέχρι τώρα.

Έως την 1η Σεπτεμβρίου, έχουν αναφερθεί 35 περιστατικά παγκοσμίως και επί του παρόντος η Samsung διεξάγει ενδελεχή έλεγχο με τους προμηθευτές της για να εντοπίσει μπαταρίες στην αγορά που πιθανώς να έχουν επηρεαστεί. Παράλληλα, σταμάτησε τις πωλήσεις του Galaxy Note7.

Για τους πελάτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους συσκευές Galaxy Note7, η εταιρία θα αντικαταστήσει την συσκευή τους με μία καινούργια μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα. Για το σκοπό αυτό, οι κάτοχοι του Galaxy Note7 στην Ελλάδα καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung στα τηλέφωνα από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και από κινητό: 210 6897691 και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: