Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Μετονομάζει Τα Samsung Apps Σε Galaxy Apps

Samsung Galaxy Apps

Η Samsung πήρε την απόφαση να μετονομάσει το κατάστημα εφαρμογών της από Samsung Apps σε Galaxy Apps για τις συσκευές της με Android. Η web έκδοση του app store της μετονομάστηκε την πρώτη ημέρα του Ιουλίου αλλά τώρα, 9 ημέρες μετά, η εταιρία έστειλε και το αντίστοιχο update για να ενημερώσει τα Android προϊόντα της.

Η Samsung αυτή τη στιγμή αναπτύσσει και το δικό της λειτουργικό σύστημα που ονομάζει Tizen. Μάλιστα έχει ήδη ετοιμάσει το πρώτο εμπορικό smartphone, Samsung Z, με αυτό το λειτουργικό. Όπως όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα, έτσι και το Tizen έχει ένα app store, και για αυτό το λόγο η Samsung μετονόμασε το κατάστημα του Android.

Πέρα από την αλλαγή στο όνομα, οι χρήστες όταν ανοίξουν την εφαρμογή θα συναντήσουν ένα νέο, απλό, περιβάλλον με καλύτερη απόδοση. Βέβαια η λειτουργία της παραμένει η ίδια. Η ενημέρωση της εφαρμογής πρέπει να έρθει αυτόματα στους περισσότερους χρήστες μέσα στις επόμενες ημέρες. Για χειροκίνητη ενημέρωση υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: