[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Η Samsung Αποσύρει Το ChatON

[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Η Samsung Αποσύρει Το ChatON

Samsung ChatON Devices

Η Samsung το 2011 λάνσαρε την υπηρεσία επικοινωνίας ChatON και το πρώτο έτος με διαγωνισμούς προσπαθούσε να τη προωθήσει όσο μπορούσε. Σε αντίθεση με άλλα Samsung apps, το ChatON είναι μια cross platform υπηρεσία (είναι συμβατή με κάθε μεγάλη πλατφόρμα) και προσφέρεται δωρεάν. Ωστόσο, η τεράστια ανάπτυξη των υπόλοιπων υπηρεσιών (βλ. Facebook, WatchApp ή Viber) άφησε πίσω το ChatON με λίγους χρήστες.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Korea Times, η Samsung θα βάλει τέλος στο ChatON, όπως έβαλε και στα Samsung Music Hub, Samsung Video Hub, Samsung Readers Hub και WatchON. Η αναφορά ισχυρίζεται ότι διάφοροι εκτελεστικοί της Samsung δεν βλέπουν μέλλον σε αυτή την υπηρεσία.

Η Samsung τους τελευταίους μήνες έχει δει τεράστια πτώση στις πωλήσεις των smartphones της, η οποία οδήγησε σε μείωση των εσόδων κατά 60%, και για αυτό θα μειώσει τις συσκευές που κυκλοφορεί και θα αποσύρει υπηρεσίες με μικρό κέρδος ή λίγους χρήστες. Το ChatON σταδιακά λέγεται ότι θα κλείνει τις πόρτες του ανά χώρα, οπότε αν είστε από τους λίγους που το χρησιμοποιούν, καλύτερα αρχίστε να ψάχνετε για νέα υπηρεσία.

Ενημέρωση: Η Samsung διαψεύδει τις φήμες. Το ChatON θα συνεχίσει να υπάρχει κανονικά, παντού.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.