Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2010

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2010.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Samsung S8500 Wave, Καλή φωτογραφική μηχανή, τέλεια βιντεοκάμερα

Στο προηγούμενο άρθρο με την παρουσίαση του Samsung S8500 Wave σας υποσχεθήκαμε ότι θα γρἀψουμε άρθρο με τις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού, και το κάναμε.
Το Samsung S8500 Wave έχει ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή με την ανάλυση να φτάνει τα 5 megapixel αλλά η εγγραφή του βίντεο γίνεται στα 720p.

Φωτογραφική μηχανήISO, ισορροπία λευκού, ρύθμιση κύρια κύριας αποθήκευσης (στην μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης), σταθεροποιητής, ανίχνευση προσώπου και geo-tagging είναι κάποιες από τις ρυθμίσεις που υπάρχουν.

Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε εστίαση σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος της οθόνης -και όχι στο κέντρο- αρκεί να πατήσουμε 2 φορές το επιθυμητό μέρος.

Το Wave παράγει ωραίες φωτογραφίες για κάμερα με 5-megapixel. Οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες είναι πολύ καλές και ο “θόρυβος” είναι κάτω από το κανονικό. Μερικές φορές η αντίθεση φαίνεται λίγο μικρή, αλλά οι περισσότερες φωτογραφίες είναι αρκετά καλές.

Δείγματα φωτογραφιών
Βιντεοκάμερα

Όπως σας είπαμε και στην αρχή το S8500 βιντεοσκοπεί με 720p στα 30fps. Σε αντίθεση με το Sony Ericsson Vivaz, το S8500 δεν έχει αυτόματη εστίαση κατά την εγγραφή. Ωστόσο, τραβάει σε πλήρης 30fps (29.970 για την ακρίβεια), καθώς στο Vivaz το μέγιστο είναι στα 24fps. Το ίδιο και στο Samsung Omnia HD.

Οι λεπτομέρειες στο βίντεο είναι εξαιρετικές, ίσως το καλύτερο που έχουμε δει σε 720p.
Η αντίθεση είναι καλή και τα επίπεδα του θορύβου και συμπύκνωσης είναι πάρα πολύ χαμηλά. Αλλά εξαιτίας της χαμηλής συμπίεσης ένα βίντεο 15 δευτερόλεπτων έχει μέγεθος 20 MB.Δείγμα

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rsyhq8128JQ&hl=en_US&fs=1&]
Αν επιθυμείτε να γίνει παρουσίαση σε κάποιο συγκεκριμένο κινητό που δεν έχει ήδη γίνει παρουσίαση και έχει ανακοινωθεί επίσημα μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο ή να στείλετε email στην διεύθυνση techcommunitygr@gmail.com. Επίσης θα θέλαμε να μας πείτε τι να διορθώσουμε στις παρουσιάσεις (reviews) και τι θα θέλατε να προσθέσουμε/διορθώσουμε.

Πηγή: gsmarena.com|Good 5-megapixel snapper, great video recorder

Μοιράσου το με τους φίλους σου: