Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung SleepSense Υπόσχεται Τον Τέλειο Ύπνο

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα συσκευή Samsung SleepSense που ελέγχει τον ύπνο και θυμίζει το διαστημόπλοιο The Millennium Falcon από το Star Wars. Ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες και υπόσχεται όσο το δυνατόν καλύτερο ύπνο.

Το SleepSense τοποθετείται κάτω από το στρώμα του χρήστη και απαιτείται η αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό για προβολή των στοιχείων που συλλέγει. Χάρη στους αισθητήρες του μπορεί να συλλέξει στοιχεία όπως τον καρδιακό παλμό, τις αναπνοές, και τις κινήσεις του χρήστη και κάθε πρωί η εφαρμογή του κινητού δείχνει στοιχεία όπως τη συνολική ώρα ύπνου, πόσες φορές σηκώθηκε, πόση ώρα ήταν σε βαθύ ύπνο και πόση ώρα σε κατάσταση REM. Εμφανίζει ακόμη και σκορ, βάση την ηλικία του χρήστη.

Σύμφωνα με τη Samsung, τα στοιχεία είναι κατά 97% ακριβή και βλέποντάς τα, ο χρήστης μπορεί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να κοιμηθεί καλύτερα. Μια από τις καλύτερες λειτουργίες του Samsung SleepSense είναι η δυνατότητα χειρισμού άλλων ‘έξυπνων’ συσκευών. Για παράδειγμα μπορεί να ενεργοποιήσει το κλιματιστικό αν καταλάβει ότι ο χρήστης ζεσταίνεται ή να κλείσει τη τηλεόραση όταν κοιμηθεί. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει και με ποιο κόστος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: