Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung SM-G9198: Ένα Smartphone Με Καπάκι, Δύο Οθόνες Και Ισχυρά Χαρακτηριστικά

Κινητά τηλέφωνα με σχεδιασμό clamshell θεωρούνται ξεπερασμένα, ωστόσο οι ασιάτες τα προτιμούν ακόμα και έτσι η Samsung ανακοίνωσε το Samsung SM-G9198 , ένα smartphone με καπάκι, δύο οθόνες και ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά που οπωσδήποτε δεν θα το δούμε στις ευρωπαϊκές αγορές, ωστόσο είναι άξιο σχολιασμού.

Η συσκευή όπως αναφέραμε διαθέτει δυο οθόνες Super AMOLED με διαγώνιο 3,9 ιντσών και 768p ανάλυσης, η πρώτη τοποθετημένη στην φυσική της θέση ενώ η δεύτερη καλύπτει το εμπρόσθιο μέρος του καπακιού ώστε ο χρήστης να χειρίζεται την συσκευή ακόμα και αν αυτό καλύπτει τα φυσικά πλήκτρα. Τρία κουμπιά αφής πλοήγησης του λογισμικού βρίσκονται στο κάτω μέρος της εμπρόσθιας οθόνης ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα αυτόν τον σκοπό.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή εξοπλίζεται με Qualcomm Snapdragon 808 επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα του αποδίδει 16MP με LED φλας, η εμπρόσθια 5MP, η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2020mAh και τρέχει το Android 5.1.1 Lollipop.

Τέλος, το Samsung SM-G9198 υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα, διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών και θα κυκλοφορήσει επίσης σε έκδοση με διπλή υποδοχή κάρτας SIM.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: