Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung SM-S780L Είναι Ένα Νέο Μυστηριώδες Android Κινητό

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα Galaxy. Το νέο Android smartphone της Samsung είναι το μεσαίας-κατηγορίας Samsung SM-S780L με HD οθόνη. Για τη συγκεκριμένη συσκευή έχουμε διαρροές από δύο πηγές – τη Samsung και το Wi-Fi.org.

Από τις δύο αυτές πηγές μαθαίνουμε πως το Samsung SM-S780L έχει οθόνη (αγνώστου μεγέθους) ανάλυσης 720 x 1280 pixels και τρέχει το Android. Πριν λίγες ημέρες έλαβε πιστοποίηση για το Wi-Fi και έτσι αποκαλύφθηκε ότι υποστηρίζει dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac δίκτυα.

Το Blog of Mobile ισχυρίζεται ότι το Samsung SM-S780L μπορεί να κυκλοφορήσει στη LG U+ (ο τρίτος μεγαλύτερος πάροχος της Νότιας Κορέας). Αφού το συγκεκριμένο δίκτυο προσφέρει CDMA και LTE υπηρεσίες, και το SM-S780L επίσης φαίνεται να έχει W-CDMA και GSM, πιστεύουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε όλο το κόσμο.

Η Samsung ίσως ανακοινώσει το SM-S780L τον επόμενο μήνα στην MWC 2014 ή κάποιες ημέρες πιο πριν μαζί με το Galaxy S5 σε ξεχωριστή εκδήλωση. Ακόμα δεν το γνωρίζουμε, αλλά θα σας ενημερώσουμε όταν είμαστε σίγουροι.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: