Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung SM-T2558: Διέρρευσε Το 7-ιντσο ‘Smartphone’

Οι οθόνες στα προϊόντα της Samsung όλο και μεγαλώνουν. Εδώ και καιρό τα phablets έχουν αποκτήσει τραγικά μεγάλες οθόνες, όμως το Samsung SM-T2558 θέλει να γίνει το μεγαλύτερο ‘κινητό’ που έχουμε δει.

Το Samsung SM-T2558 είναι ένα πραγματικά τεράστιο ‘smarpthone’ το οποίο διέρρευσε από το κινέζικο πρακτορείο TENAA που χορηγεί εγκρίσεις πιστοποίησης για κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα προϊόντα Πληροφορικής για καταναλωτές. «SM-T2558» είναι ο αριθμός μοντέλου της συσκευής και όχι το πραγματικό όνομα με το οποίο θα λανσαριστεί στην αγορά.

Στα χαρακτηριστικά του smartphone-phablet-tablet Samsung SM-T2558 έχουμε τα κλασικά πλέον: τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1.2GHz με 1.5GB μνήμη RAM, 8 megapixel κύρια κάμερα και 2 megapixel εμπρόσθια κάμερα, Android 4.3 Jelly Bean λειτουργικό σύστημα και 8GB χωρητικότητα, επεκτάσιμη με microSD. Θα μπορεί να αναγνωρίζει τα κινέζικα 3G/4G δίκτυα TD-SCDMA και TD-LTE. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες ή πόσο θα κοστίζει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: