Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung SM-W750V: Το Νέο Windows Phone Με Full HD Οθόνη Διέρρευσε

Η Samsung είναι τελικά εδώ. Δεν εγκαταλείπει την αγορά των Windows Phone και το Ativ S κάποια στιγμή αυτό το χρόνο θα διαδεχθεί από το Samsung SM-W750V. Το Samsung SM-W750V αποκαλύφθηκε μετά από την έγκρισή του από το Bluetooth SIG.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Samsung SM-W750V: Νέο Windows Phone Από Την Samsung

Για το Samsung SM-W750V δεν διέρρευσαν πολλά, όμως μάθαμε ότι η οθόνη του θα έχει ανάλυση full HD, δηλαδή 1920×1080 pixels. Επίσης θα υποστηρίζει τα Bluetooth προφίλ AVRCP, OPP, A2DP, HFP, PBAP και θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε LTE δίκτυα. Η Samsung είναι γνωστή για τα δυνατά χαρακτηριστικά της, οπότε αφού πλέον τα Windows Phone υποστηρίζουν επεξεργαστές με πολλαπλούς πυρήνες και μεγάλες οθόνες με full HD, δεν θα είναι πρόκληση για την εταιρία να φτιάξει το δυνατότερο WP της αγοράς.

Οι φήμες θέλουν το νέο Windows Phone της Samsung να ανακοινώνεται στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014, δηλαδή στα τέλη Φεβρουαρίου. Στην ίδια έκθεση ίσως δούμε και το Samsung Galaxy Tab 3 Lite, το οικονομικότερο tablet της Samsung. Παραπάνω από ένας μήνας είναι αρκετός για το Samsung SM-W750V για να διαρρεύσει ολόκληρο. Για να δούμε…

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: