Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Smart Bike: Το Έξυπνο Ποδήλατο Της Samsung

Ο γνωστός σχεδιαστής ποδηλάτων Giovanni Pelizzoli και η Alice Biotti της Samsung Maestros Academy, δουλεύουν πάνω στη δημιουργία του Smart Bike, του έξυπνου ποδηλάτου της Samsung. Το ποδήλατο της κορεάτικης εταιρίας θα μπορεί να δουλεύει σε συνδυασμό με το smartphone και θα διαθέτει τέσσερα ενσωματωμένα λέιζερ τα οποία ενεργοποιώντας τα κατά την διάρκεια της νύχτας θα δημιουργούν πάνω στο δρόμο τον δικό τους ποδηλατοδρόμο. Οι ακτίνες λέιζερ έχουν επίσης την δυνατότητα να ενεργοποιούνται μόνες τους, όταν η φωτεινότητα είναι χαμηλή, χάρη του αισθητήρες φωτός που διαθέτει το ποδήλατο.

Στο Smart Bike, επίσης, θα υπάρχει μια κάμερα ενσωματωμένη στο πίσω τμήμα του ποδηλάτου η οποία θα σου δείχνει στην οθόνη του smartphone σου την κυκλοφορία πίσω σου. Το κινητό θα είναι τοποθετημένο στην ειδική βάση, στη μέση του τιμονιού. Ο σκελετός του ποδηλάτου θα είναι φτιαγμένος από αλουμίνιο που θα εξουδετερώνει τους κραδασμούς στο σώμα από προσκρούσεις στο δρόμο.

Όλες αυτές οι λειτουργίες λειτουργούν σε συνδυασμό με το smartphone και θα μπορούν είτε να ενεργοποιηθούν, είτε να απενεργοποιηθούν μέσω κάποιου προγράμματος που θα δημιουργηθεί ειδικά για αυτή τη χρήση. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η Samsung έχει σκοπό να υλοποιήσει αυτή την ιδέα και να την βγάλει στην αγορά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: