Η Samsung Σταματά Την Παραγωγή Του Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha: Ανακοινώθηκε Το Λεπτότερο Galaxy Με Μεταλλικό Περίβλημα

samsung galaxy alpha_12

Το Samsung Galaxy Alpha ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, άρχισε να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο, και ήταν το πρώτο premium smartphone της εταιρίας, αφού διέθετε μεταλλικό περίβλημα. Μάλιστα, είναι για πολλούς από τα ομορφότερα smartphone που έχει κυκλοφορήσει η Samsung και επίσης το λεπτότερο Galaxy αφού το πάχος του περιορίζεται μόλις στα 6,7 χιλιοστά. Το Galaxy Alpha ήταν η απάντηση της Samsung σε όσους την κατηγορούσαν ότι δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα smarpthone με υλικό κατασκευής το μέταλλο και ήρθε με πολλές προσδοκίες.

Ο ενθουσιασμός για τη συσκευή αυτή ανακόπηκε όταν η Samsung την κοστολόγησε επίσημα στα 650 ευρώ, ένα ποσό που πολύ δύσκολα δίνεις για μια συσκευή όπως το Galaxy Alpha, που σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Κάπως έτσι, οι πωλήσεις του κινήθηκαν σε χλιαρά επίπεδα και αυτός είναι ο κυρίως λόγος που ανακοινώνει τώρα η Samsung, προτού καν κλείσει η συσκευή ένα χρόνο κυκλοφορίας, την παύση της παραγωγής του κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

Η κορεάτικη εταιρία τώρα στοχεύει να προωθήσει τα επερχόμενα οικονομικότερα μοντέλα της σειράς A με μεταλλικό περίβλημα, τα Samsung Galaxy A5 και Galaxy A3. Μάλιστα, σύμφωνα με το κορεατικό ΕΤ Νews, το Galaxy A5 θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Νότιας Κορέας μέσα σε αυτόν τον μήνα. Υπάλληλος της εταιρίας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η παραγωγή της συσκευής θα συνεχιστεί με μειωμένους ρυθμούς μέχρι να αποφασιστεί η λήξη της.

Αυτή η κίνηση ίσως είναι μια από τις πολλές διαρθρωτικές κινήσεις της εταιρίας, σε μια προσπάθειά της να αντισταθμίσει τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα του 2014 και να τονώσει τις χαμηλές πωλήσεις της.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.