Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung T3: Οι νέοι φορητοί SSD δίσκοι τέσπης έως 2 TB

Η Samsung ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2016 τους νέους φορητούς SSD δίσκους με μικρό μέγεθος για να χωράνε στη τσέπη. Ονομάζονται Samsung Portable SSD T3 και διαδέχονται τους Samsung Portable SSD T1 που είδαμε ακριβώς έναν χρόνο πριν στην ίδια έκθεση τεχνολογίας.

Samsung T3 Portable SSD

Αποθηκεύστε αρχεία γρηγορότερα και ασφαλέστερα με τους Samsung T3

Η εταιρία έχει χρησιμοποιήσει στους Samsung T3 μνήμες V-NAND (vertical NAND) οι οποίες προσφέρουν μέγιστες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής αρχείων έως 450MB/s. Οι δίσκοι υποστηρίζουν USB Type-C και USB 3.1 συσκευές για να μπορούν να συνδέονται σε υπολογιστές, smart TVs, κινητά και tablets, και κρυπτογραφούν το περιεχόμενο τους χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο AES 256-bit (προαιρετικά).

Οι Samsung T3 είναι κατασκευασμένοι από μέταλλο και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν από πτώσεις από ύψος περίπου 2 μέτρων. Είναι μικρότεροι από ένα smartphone (74 x 58 x 10.5 mm) και ζυγίζουν μόλις 51 γραμμάρια. Επίσης συνοδεύονται από μια εφαρμογή για κινητά και tablets με λειτουργικό Android χάρη στην οποία οι χρήστες μπορούν να δουν το υπόλοιπο ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου και να τους χρησιμοποιήσουν.

Οι δίσκοι Samsung Portable SSD T3 θα γίνουν διαθέσιμοι από τον Φεβρουάριο με χωρητικότητες 250 GB, 500 GB, 1 TB και 2 TB. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: