Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Ετοιμάζει Τη Σειρά A Με Περισσότερα Μεταλλικά Κινητά

Samsung Galaxy Alpha

Το λανσάρισμα του Galaxy Alpha είναι ένα από τα σημαντικότερα της Samsung και θα πρέπει να κάνει καλή δουλειά το τμήμα διαφήμισης για να πείσει τους καταναλωτές να αγοράσουν αυτό το κινητό και όχι το iPhone ή το δυνατότερο Galaxy S. Όμως μιλάμε για τη Samsung, και το λανσάρισμα μιας και μοναδικής ναυαρχίδας τον χρόνο απαγορεύεται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που βρήκε και μοιράστηκε μαζί μας το SamMobile, η Samsung θα παρουσιάσει τη σειρά A όπου θα βρίσκονται όλα τα smartphones της με μεταλλική κατασκευή. Η εταιρία ήδη δουλεύει επάνω σε τρία επερχόμενα μοντέλα με κωδικές ονομασίες SM-A300, SM-A500 και SM-A700. Τα πρώτα δύο θα έχουν οθόνες με ανάλυση 960 x 540 pixels και 1280 x 720 pixels αντίστοιχα, ενώ όλα θα έχουν καλύτερες εμπρόσθιες κάμερες από το αρχικό Alpha. Το Galaxy Note 4 λέγεται πως θα έχει 3.7-megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος, και ίσως τις ίδιες κάμερες να επιλέξει η εταιρία και για τα νέα μεταλλικά κινητά. Βεβαίως όλα θα τρέχουν το Android 4.4. Για το SM-A700 δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα ακόμη, και ίσως είναι το δυνατότερο της σειράς A με full HD οθόνη.

Το πότε θα δούμε τα τρία μοντέλα να ανακοινώνονται είναι αβέβαιο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για μέσα το τρίμηνο του 2014. Πιθανότητες να τα δούμε να παρουσιάζονται στην έκθεση IFA στο Βερολίνο τις επόμενες ημέρες δεν υπάρχουν πολλές γιατί τότε θα ανακοινωθεί το πιο πολυσυζητημένο phablet του 2014, Note 4, στο οποίο η εταιρία θα θέλει να ρίξει βάρος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: