Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Ετοιμάζει Κινητά Που Διπλώνουν

Samsung Foldable Display

Η Samsung έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για τις εύκαμπτες οθόνες με το Galaxy Round και το Note Edge. Τώρα στο συνέδριο Samsung Investor Forum 2014 που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη, ο Lee Chang-Hoon δήλωσε ότι η Κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζει δύο κινητά με οθόνη που διπλώνει στα δύο.

Ο Lee Chang-Hoon, Vice President of Business Strategic Team, είπε επίσης ότι κανένας από τους ανταγωνιστές της Samsung δεν έχει τόση μεγάλη παραγωγή εύκαμπτων οθονών, με την εταιρεία να έχει εξασφαλίσει την παραγωγή 30,000 με 40,000 οθονών κάθε μήνα μέχρι το τέλος του έτους. Με αυτό το τρόπο οι αντίπαλες εταιρίες θα δυσκολευτούν να δώσουν απάντηση στα επερχόμενα προϊόντα της Κορεάτικης κατασκευάστριας, ή δεν θα είναι καν στη θέση να απαντήσουν αν δεν μπορούν να βρουν εύκαμπτες οθόνες.

Το πρώτο κινητό της Samsung που διπλώνει θα έχει λανσαριστεί μέχρι τα τέλη του 2015, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η τελική μορφή του. Η διάθεσή του θα είναι λογικά περιορισμένη, όπως του Note Edge, και με υψηλή τιμή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: