Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Απαιτεί Λιγότερες Τροποποιήσεις Στο Android Από Τη Samsung

Samsung Galaxy Note Pro

Το νέο Magazine UX εμφανίστηκε στα νέα tablet της Samsung, όπως στο Note Pro στη φωτογραφία, αλλά φαίνεται ότι δεν αρέσει στην Google. Το γραφικό περιβάλλον αυτό είναι στη προσπάθεια της εταιρίας να διαφοροποιήσει τα tablets από τον ανταγωνισμό γιατί φέτος έχει σκοπό να κατακτήσει αυτή την αγορά.

Αν οι αναφορές του Re/code είναι πιστευτές, η Google απαιτεί από τον κορεάτικο κολοσσό να μειώσεις τις τροποποιήσεις που κάνει στο Android. Σύμφωνα με τις πηγές του site, οι σχέσεις μεταξύ Google και Sammy τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει πολύ. Αν οι πηγές του είναι σωστές, η Google θέλει να αλλαχτεί το Magazine UX ώστε να προωθούνται οι υπηρεσίες της, και όχι αυτές της κατασκευάστριας.

Μέσα στο γραφικό περιβάλλον των Κορεατών υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μουσικής, βιβλίων, ταινιών και παιχνιδιών μέσω του Samsung Hub. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και για αυτό το λόγο δεν γνωρίζουμε τι αλλαγές θα κάνει η εταιρία στο UI της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: