Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Tab S2: Τα Νέα Tablets Θα Έρθουν Με Μεταλλικό Σασί

Η Samsung συνεχίζει τη παραγωγή νέων συσκευών λες και δεν έχει ήδη πολλές στην αγορά, και τώρα ακούμε ότι τα Galaxy Tab S θα αντικατασταθούν από τα φετινά μοντέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του αξιόπιστου blog SamMobile, τα tablets θα ονομάζονται Samsung Galaxy Tab S2 και θα είναι ό,τι καλύτερο θα έχει να επιδείξει η Samsung φέτος σε αυτή την αγορά.

Τα Samsung Galaxy Tab S2 θα βασίζονται στον σχεδιασμό του Galaxy S6 και για αυτό το λόγο το σασί τους θα κατασκευάζεται από μέταλλο. Έχουμε ήδη δει τις πρώτες φωτογραφίες του σασί του Galaxy S6, οπότε έχουμε μια ιδέα το πως θα μπορεί να είναι και των tablets. Η Samsung θα χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά το αλουμίνιο για να δώσει μια premium αίσθηση αλλά και για να μπορέσει να ανταγωνιστεί το μεταλλικό iPad της Apple καλύτερα.

Η σειρά Tab S2 θα περιλαμβάνει δύο μοντέλα: ένα με οθόνη 8.0 ίντσες και ένα με 9.7 ίντσες όπως ακριβώς είναι το μεγάλο iPad. Οι οθόνες θα έχουν αναλογία 4:3 και λογικά θα διαθέτουν Super AMOLED panel για καλύτερα χρώματα. Τα περσινά μοντέλα διέθεταν οθόνες 8.4 ιντσών και 10.5″ επομένως μπορούν να θεωρηθούν τα φετινά πιο ‘συμμαζεμένα’. Το πάχος τους λέγεται πως θα είναι μικρότερο από του iPad Air 2 το οποίο είναι μόλις 6.1mm παχύ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: