Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

H Samsung Ξεκίνησε Καμπάνια Για Δωρεάν Δοκιμή Συσκευής Για 12 Μέρες

Samsung Galaxy S5 hands-on

Η Samsung ξεκίνησε την καμπάνια «Try Before You Buy», σε μια προσπάθεια προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές, δίνοντάς τους μια συσκευή για δωρεάν δοκιμή. Το πρόγραμμα δοκιμής των προϊόντων διαρκεί για 12 μέρες από τη στιγμή που πάρει ο χρήστης την συσκευή και εκτός από Galaxy smartphones και smartwatches, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης κάμερες και tablets της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα που δίνονται για δοκιμή είναι τα Samsung Galaxy S5, Galaxy S4, K Zoom, S5 Active, Tab S, Note PRO 12.2, Gear Fit, Gear 2, Gear 2 Neo, Galaxy Camera 2 και το πρώτο smartwatch της Samsung με Android Wear, το Samsung Gear Live. Η καμπάνια λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ, αλλά αν κριθεί πετυχημένη θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Η επικεφαλής του τμήματος διαφήμισης της Samsung Telecommunications America, Melissa McNutt, ανέφερε ότι αυτός είναι ένας τρόπος να έρθουν οι υποψήφιοι αγοραστές πιο κοντά με τα προϊόντα της Samsung για να κρίνουν κατάλληλα την στιγμή που θα αγοράσουν κάποια συσκευή. Παρόλα αυτά, η καμπάνια αυτή δεν είναι παρά μια προσπάθεια της εταιρίας να αυξήσει τις πωλήσεις της, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2ο τρίμηνο του 2014 ήταν αρνητικά, με αποτέλεσμα την πτώση της μετοχής της Samsung κατά 2%.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: