Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέα 13MP Κάμερα Της Samsung Για Κινητά Με Καλύτερη Σταθεροποίηση

Samsung Stable Camera Sensor

Η Samsung παρουσίασε μια νέα κάμερα για τα smartphone η οποία θα προσφέρει καλύτερη σταθεροποίηση και ενσωματώνει τη τεχνολογία ISOCELL.

Η κάμερα έχει διαστάσεις 10,5 x 10,5 x 5,9 χιλιοστά με τη γωνία διόρθωσης να φτάνει τη 1,5 μοίρα σε αντίθεση με τη 0,7 που συναντάμε στα σημερινά κινητά. Υποστηρίζει full HD βίντεο, ο αισθητήρας αποδίδει 13-megapixel και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από τα τωρινά module καμερών.

Η κάμερα αυτή ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία ISOCELL για 30% μεγαλύτερη απορρόφηση φωτός σε σύγκριση με την υπάρχουσα τεχνολογία BSI, απομονώνοντας το κάθε pixel από τα διπλανά του, και αυτό βοηθάει στην λήψη φωτεινότερων νυχτερινών λήψεων. Το συγκεκριμένο module προσφέρει 8 φορές μεγαλύτερη καθαρότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η Samsung θα το βάλει σε μαζική παραγωγή στις αρχές του 2014 και αναμένουμε τα Galaxy S5 ή Galaxy Note IV να είναι τα πρώτα κινητά που θα την διαθέτουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: