Η Samsung Ανακοίνωσε Την Εκδήλωση Unpacked 5

Η Samsung Ανακοίνωσε Την Εκδήλωση Unpacked 5

Η Samsung ανακοίνωσε την εκδήλωση «Unpacked 5» για τις 24 Φεβρουαρίου, την πρώτη μέρα της έκθεσης Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Αν και επίσημα ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί τι θα ανακοινώσουν εκείνη τη μέρα, η εκδήλωση έχει βαφτιστεί «Unpacked 5» με το «5» να πιστεύουμε ότι πρόκειται για το Galaxy S5.

Στο παρελθόν τα Galaxy S3 και Galaxy S4 ανακοινώθηκαν σε ξεχωριστή εκδήλωση, ενώ τα πρώτα δύο Galaxy S τα είδαμε στην MWC. Φαίνεται ότι και φέτος θα δούμε το Galaxy S5 στην MWC μόνο που η Samsung θα έχει live κάλυψη από το κανάλι της στο YouTube.

Το Galaxy S5 να θυμίσουμε πως λέγεται να έχει Super AMOLED οθόνη 5,25 ιντσών ανάλυσης quad HD (2,560×1,440 pixels) ή full HD, 16 ή 21 megapixel κάμερα με οπτική σταθεροποίηση και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με δύο επεξεργαστές – ένα τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 805 και ένα οκταπύρηνο 64-bit Samsung Exynos 6 (στην Ελλάδα έρχεται το πρώτο). Η μπαταρία του θα είναι μεγάλης χωρητικότητας με ταχεία φόρτιση. Μαζί με το S5 θα έρθουν και τα Galaxy S5 mini και Galaxy S5 Zoom με Android 4.4 KitKat.

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.