Η Samsung Ανακοινώνει Τη Ναυαρχίδα Galaxy Tab S2

Η Samsung Ανακοινώνει Τη Ναυαρχίδα Galaxy Tab S2

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα γενιά Samsung Galaxy Tab S2, όπως σωστά είχε διαρρεύσει μόλις ημέρες πριν. Το Tab S2 βγαίνει σε δύο εκδόσεις με οθόνες στις 9,7- και 8-ίντσες για να χτυπήσει τα iPad της Apple και έχει μεταλλικό πλαίσιο και πλαστικό σώμα. Και τα δύο μοντέλα έχουν πάχος μόλις 5.6 χιλιοστά και βάρος 265 γραμμάρια το μικρό και 389 γραμμάρια το μεγάλο.

Η Samsung αναφέρει ότι τα tablets είναι σχεδιασμένα για ανάγνωση και κατανάλωση περιεχομένου (βίντεο, ταινίες κτλ) και για αυτό έρχονται με μία Super AMOLED οθόνη που υποστηρίζει το 94% του προτύπου χρωμάτων Adobe RGB. Οι οθόνες έχουν ανάλυση 2048×1536 pixels (QXGA) και υποστηρίζουν το Adaptive Display και το Reading Mode που προσαρμόζουν τα χρώματα, τη φωτεινότητα και άλλες ρυθμίσεις της οθόνης ανάλογα την εφαρμογή.

Τα Galaxy Tab S2 τροφοδοτούνται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή που αποτελείται από τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 1.9GHz και άλλους τόσους στα 1.3GHz. Έχουν επίσης 3GB RAM, υποστήριξη 4G LTE, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, 8-megapixels κάμερα, 2.1-megapixels εμπρόσθια κάμερα, 32/64GB επεκτάσιμη χωρητικότητα (μέσω microSD) και μπαταρία χωρητικότητας 5870mAh για το Galaxy Tab S2 9.7 και 4000mAh για το S2 8.0.

Τα tablets χρησιμοποιούν Android 5.0 Lollipop για λειτουργικό και εκτός από τις προ-εφαρμογές εφαρμογές της Samsung, έρχονται επίσης και με αυτές της Microsoft, όπως Word, Excel, PowerPoint, OneNote και OneDrive με δώρο 100GB χωρητικότητα για δύο χρόνια. Άλλες εφαρμογές στο λογισμικό περιλαμβάνουν τα Smart Manager, Multitasking και Pop-up window.

Θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο, σε λευκό και μαύρο χρώμα, και έχει αποκαλυφθεί πως το Samsung Galaxy Tab S2 8.0 θα κοστίζει €399, το Samsung Galaxy Tab S2 9.7 €499, και τα δύο θα κοστίζουν €99 παραπάνω άμα ο χρήστης θέλει υποστήριξη 4G LTE δικτύων.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.