Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Έτοιμάζει Για Φέτος 64-Bit Chipsets

samsung logo

H Samsung μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στην αγορά των chipsets και όπως φαίνεται θέλει να μπει πλέον δυναμικά στην κατασκευή επεξεργαστών 64-bit. Η εταιρία, στην συγκεκριμένη αγορά, υπολείπεται των ανταγωνιστών καθώς δεν έχει λανσάρει ακόμα κάποιο 64-bit chipset.

Η Qualcomm με τους Snapdragon 410, 610 και 615, η Mediatek με τον MT6732, αλλά και προτάσεις των Intel και Nvidia έχουν προλάβει την Samsung και πλέον αποτελούν σημαντικό ανταγωνισμό για την κορεάτικη εταιρία, που παρόλα αυτά δεν φαίνεται να ανησυχεί, αλλά αντίθετα θεωρεί ότι θα είναι έτοιμη να υποστηρίξει αυτήν την τεχνολογία όταν είναι έτοιμα και τα λειτουργικά, πιθανώς μέσα στο 2014.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Samsung LSI business, Kyushik Hong, αναφέρει ότι «η αρχιτεκτονική 64-bit είναι πολύ σημαντική … Στη βάση της ότι υπάρχει πραγματική ζήτηση, άσχετα από το αν είναι απαραίτητη ή όχι. Τα chips μας θα είναι έτοιμα όταν τα λειτουργικά συστήματα και το οικοσύστημα μεταφερθούν στα 64-bit». Επίσης, συμπλήρωσε ότι η Samsung έχει σκοπό να γίνει η μεγαλύτερη κατασκευάστρια chipset, όμως παραδέχεται ότι είναι δύσκολο οι υπόλοιπες εταιρίες να την εμπιστευτούν καθώς στο κομμάτι των συσκευών είναι ανταγωνιστές. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «όπως είναι φυσικό, υπάρχει αυτή η αντίληψη στην αγορά, γιατί το όνομα Samsung είναι το ίδιο, αλλά υπάρχει ξεκάθαρος διαχωρισμός μεταξύ των Samsung Mobile και Samsung System LSI. Μόλις συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, τότε εκτιμούν τον διαχωρισμό αυτόν ανάμεσα στις δύο διαφορετικές επιχειρησιακές μονάδες.»

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: