Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Z: Η Κυκλοφορία Του Πρώτου Tizen Smartphone Καθυστερεί Ξανά

Samsung Z black

Η Samsung έχει υποσχεθεί να βγει στην αγορά ένα smartphone με Tizen σύντομα και με την ανακοίνωση του Samsung Z πιστεύαμε πως θα γίνει. Αλλά δεν βγήκε ακόμα. Η εταιρία είχε σχέδια στις αρχές του Ιουλίου να κυκλοφορήσει το Z στη Ρωσία αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Οπότε τι έγινε; Η Samsung δεν σχολίασε επίσημα γιατί ακύρωσε το συνέδριο προγραμματιστών στη Μόσχα και τη κυκλοφορία του smartphone, αλλά διαβεβαίωσε τον κόσμο πως συνεχίζει να εργάζεται επάνω στις συσκευές και το ίδιο το λειτουργικό σύστημα. Το Samsung Z πλέον δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και ο λόγος πιθανόν να είναι το φτωχό κατάστημα εφαρμογών της νέας αυτής πλατφόρμας.

Η Samsung έχει προσπαθήσει να προσελκύσει προγραμματιστές ώστε να γράψουν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Προς το παρών δεν γνωρίζουμε πότε θα ήταν το ιδανικό λανσάρισμα του νέου αυτού κινητού και της πλατφόρμας που κουβαλάει, και προφανώς ούτε η ίδια η εταιρία ξέρει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: