Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Z1: Ανακοινώθηκε Το Φθηνότερο Tizen Smartphone

Η Samsung ανακοίνωσε το δεύτερο smartphone της με Tizen λειτουργικό σύστημα, το Samsung Z1 με χαμηλή τιμή και κλασικό σχεδιασμό. Το πρώτο smartphone με Tizen ήταν το Z αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βγει στην αγορά επειδή η Samsung συνειδητοποίησε ότι πρέπει να λανσάρει τα Tizen smartphones ως οικονομικές συσκευές, και όχι σαν κορυφαία μοντέλα.

Το Samsung Z1 θα λανσαριστεί πρώτα στην Ινδία όπου θα κοστίζει 5700 ρουπίες (περίπου $90, €78). Διαθέτει 4-ιντσών οθόνη με ανάλυση 800×480 pixels, επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz με 768MB RAM, 4GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 3.1-megapixels κάμερα, VGA εμπρόσθια κάμερα και 1.500mAh μπαταρία για 8 ώρες ομιλίας.

Το Z1 τρέχει ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που αναπτύσσεται από τη Samsung και άλλες συνεργάτιδές της. Το γραφικό περιβάλλον και οι δυνατότητές του είναι παρόμοια με του Android, οπότε ένας απλός χρήστης δεν θα καταλάβει τη σημαντική αυτή διαφορά και πιθανότατα να το μπερδέψει με το Android. Το Tizen αυτή τη στιγμή τρέχει στα ρολόγια, τις τηλεοράσεις και στα κινητά της Samsung. Το Z1 είναι το πρώτο εμπορικό smartphone και έχει ήδη κυκλοφορήσει στη πατρίδα του με υποστήριξη για 2 SIM, σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: