Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Z1: Το Πρώτο Smartphone Με Tizen Που Ξεπέρασε Τις 1εκ. Πωλήσεις

Το Samsung Z1 είναι το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα το Tizen της εταιρίας που κατάφερε να βγει στις αγορές. Διαθέτει χαμηλά τεχνικά χαρακτηριστικά για να βρίσκεται και η τιμή του στα ανάλογα χαμηλά επίπεδα και αποτελεί την αρχή της προσπάθειας της Samsung να μην εξαρτάται πλήρως από τη Google.

Όπως καταλαβαίνετε, ήταν σημαντικό για την εταιρία το Samsung Z1 να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στις αγορές όπου λανσαρίστηκε, και τα κατάφερε! Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με Tizen ξεπέρασε τη κάθε προσδοκία που είχε για αυτό η Samsung, καταφέρνοντας να σπάσει το φάσμα των 1 εκατομμύριο πωλήσεων μέσα στο διάστημα των 6 μηνών. Ο Asim Warsi, vice president του τμήματος marketing της Samsung India, ομολόγησε ότι η συσκευή τα πήγε καλύτερα από ότι περίμεναν και μάλιστα τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει σε χρυσό χρώμα επίσης.

Επιπλέον ανέφερε ότι το Tizen Store διπλασίασε τις εφαρμογές του σε σχέση με τον Ιανουάριο και αναμένεται να αυξηθούν περισσότερο έως τα τέλη του καλοκαιριού. Η καλή αρχή για το Tizen έγινε λοιπόν, με την εταιρία να έχει ως υψηλό στόχο την εδραίωση ενός μεγάλου μεριδίου στην αγορά της χαμηλής κατηγορίας κινητών τηλεφώνων.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: