Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung ZEQ 9000, Το Πρώτο Tizen Smartphone Διέρρευσε

@evleaks και MovePlayer επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του τελικού μοντέλου του πρώτου εμπορικού Tizen smartphone, με το 2ο να επιβεβαιώνει και την ονομασία: Samsung ZEQ 9000. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει την κωδική ονομασία SM-Z9000 για την έκδοση με μία SIM και SM-Z9005 για την έκδοση με δύο.

Η παραπάνω εικόνα που ανέβασε το κορεάτικο site MovePlayer δείχνει ένα κινητό παρόμοιο με την τωρινή ναυαρχίδα της Samsung στα smartphone, Galaxy S4, και με γραφικό περιβάλλον παρόμοιο με αυτό που διέρρευσε τον προηγούμενο μήνα. Επίσης, το κινητό έχει την ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 2014, άρα μάλλον τότε θα το παρουσιάσουν επίσημα οι Κορεάτες. Να μην ξεχάσουμε πως εκείνη τη μέρα θα κάνει παρουσίαση και η Nokia.

Η διαρροή του MovePlayer περιλαμβάνει επίσης και κάτι χαρακτηριστικά. Το Samsung ZEQ 9000 θα διαθέτει HD οθόνη 4,8 ιντσών, τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστή στα 2.3GHz και σώμα λίγο μικρότερο από αυτό του Galaxy S4.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: