Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η SanDisk Παρουσίασε Την Πρώτη SD Κάρτα Χωρητικότητας 512GB

SanDisk Extreme PR  SDXC 512GB_1

Όσο η τεχνολογία προχωράει οι απαιτήσεις που αφορούν την χωρητικότητα της κάρτας μνήμης αυξάνονται, έτσι η SanDisk δημιούργησε και παρουσίασε τη SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I, την πρώτη SD κάρτα μνήμης με χωρητικότητα 512GB. Η νέα κάρτα προορίζεται για επαγγελματική χρήση και είναι ιδανική για συσκευές που έχουν δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 4K Ultra High Definition και Full HD 1080p, καθώς επίσης για φωτογράφιση σε burst mode.

Οι ταχύτητες εγγραφής της Extreme Pro φτάνουν τα 90MB/s, ενώ οι ταχύτητες μεταφοράς των δεδομένων φτάνουν τα 95MB/s. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις δύσκολες συνθήκες λειτουργίας (με αντοχή σε θερμοκρασία, νερό, πτώσεις και ακτινοβολία X), ενώ με το πρόγραμμα RescuePRO Deluxe ο χρήστης με τη δυνατότητα επαναφοράς δεδομένων θα είναι σε θέση να “σώσει” τα σημαντικά διαγραμμένα του αρχεία. Η SanDisk προσφέρει εγγύηση εφ΄ όρου ζωής και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές χωρητικότητες που κυκλοφορούν (512GB, 256GB, 128GB). Μπορείτε να την βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας με την επιλογή των 512GB να κοστίζει 799 δολάρια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: