Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Sandisk Extreme Pro CFast 2: Οι Ταχύτερες Κάρτες Μνήμης Στην Αγορά

Sandisk Extreme Pro CFast 2.0

Τις ταχύτερες κάρτες αποθηκευτικού χώρου παρουσίασε η Sandisk με την ονομασία Sandisk Extreme Pro CFast 2.0. Οι κάρτες που μπορούν να μεταφέρουν φωτογραφίες και βίντεο, με ταχύτητες 450 MB/s στην ανάγνωση και 350 MB/s στην εγγραφή. Ταχύτητες παρόμοιες με τους SSD δίσκους στους υπολογιστές.

Οι κάρτες αυτές της Sandisk είναι καθαρά επαγγελματικές. Κάμερες όπως οι AMIRA και ALEXA XT θα τις υποστηρίζουν για να κάνουν τη ζωή του χρήστη πολύ πιο εύκολη. Για παράδειγμα, για την μεταφορά ενός βίντεο μεγέθους 100 GB με τις CompactFlash θα χρειαζόταν 20 λεπτά χάρη στα 90 MB/s ανάγνωσης/εγγραφής, ενώ τώρα με τις CFast 2.0 χρειάζεται μόλις 4 λέπτα! Φυσικά θα πρέπει και ο δίσκος να υποστηρίζει αυτές τις ταχύτητες.

Επιπλέον, οι Sandisk Extreme Pro CFast 2 αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, πτώσεις και κραδασμούς, και μάλιστα το SanDisk Pro Care Customer Support προσφέρει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Οι Sandisk Extreme Pro CFast 2 κυκλοφορήσουν και στην Ευρώπη σε επιλεγμένα καταστήματα με τιμές από $219,99 έως $1,809.99 για χωρητικότητες από 16GB, 32GB, 64GB, 128GB μέχρι και 256GB. Μαζί με αυτές θα πωλείται και το SanDisk Extreme Pro CFast 2.0 Reader/Writer για να μπαίνει στο USB 3.0 του υπολογιστή και να ‘διαβάζει’ τις κάρτες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: