Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Screenleap, Ο Online Τρόπος Διαμοιρασμού Οθόνης Χωρίς Περιττά Προγράμματα

Βαρέθηκες να εγκαταστείς συνέχεια προγράμματα σε κάθε υπολογιστή για να μοιραστείς την οθόνη σου με κάποιον; Η Screenleap έχει τη λύση.

Screenleap

Η Screenleap δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της μέσω του οποιουδήποτε browser που χρησιμοποιούν να μοιράζονται την οθόνη τους με άλλους. Τα μόνα πρόγραμμα που θα χρειαστούμε είναι φυσικά ο φυλλομετρητής και η Java αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένη.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μπουν εδώ, www.screenleap.com, και απλά να πατήσουν “Share Your Screen Now”. Θα ζητηθεί άδεια για την Java και ίσως άδεια από το λειτουργικό σύστημα. Έπειτα θα μπορείς να στείλεις σε κάποιον άλλον το προσωπικό σου link και ο άλλος να βάλει ένα κωδικό που θα ζητηθεί.

Σύντομα, το Screenleap θα γίνει και κοινωνικό δίκτυο, αφού θα μπορούμε να κάνουμε εγγραφή και φίλους για άμεση και γρήγορη προβολή της οθόνης μεταξύ μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: