Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC One: Εικόνες Δείχνουν Το Νέο HTC Sense Στο Android Lollipop

HTC One Android Lollipop

Η HTC έχει υποσχεθεί να αναβαθμίσει τα One της στο Android Lollipop μέχρι τον Φεβρουάριο, και screenshots που διέρρευσαν μας δείχνουν το πως φαίνεται η νέα έκδοση επάνω στο ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον Sense.

Οι εικόνες δείχνουν ότι τα κύρια χαρακτηριστικά του Sense UI θα παραμείνουν τα ίδια, όμως όσα ανακοίνωσε η Google για το Lollipop θα ενσωματωθούν. Δηλαδή η HTC θα αλλάξει την όψη των ανοιχτών εφαρμογών για να φαίνονται σαν καρτέλες, θα δώσει την γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις με ένα σύρσιμο από το πάνω μέρος της οθόνης, και θα βάλει τις ειδοποιήσεις να προβάλλονται στην οθόνη κλειδώματος.

Η HTC δεν θέλει να κάνει δραματικές αλλαγές στο περιβάλλον του νέου Sense και ίσως να ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές για την επόμενη ναυαρχίδα της η οποία θα ανακοινώσει μέσα στο 2015. Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πρόκειται για πρώιμη έκδοση με λιγότερες τροποποιήσεις. Ακολουθούν τα screenshots:

Μοιράσου το με τους φίλους σου: