Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Office Για Windows: Έρχεται Έκδοση Για Οθόνες Αφής

Να κάνει την σουίτα Office πιο φιλική και εύχρηστη για όσους χρησιμοποιούν Windows 8 προσπαθεί η Microsoft. Η εταιρεία είχε δείξει στο συνέδριο Build τη νέα μορφή που θα έχει το Office, με τη κωδική ονομασία «Gemini concept version of Word», αλλά με τις εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο έχουμε μια καλύτερη ματιά.

Σε παρουσίαση από την Microsoft Research φαίνεται ένα διαφορετικό περιβάλλον για τα Word, Excel, PowerPoint, Lync και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε. Όλες οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί με βάση το Metro UI και υπάρχουν συντομεύσεις στο πάνω μέρος της οθόνης για άνετη συγγραφή. Επιπρόσθετα, προστέθηκε η υποστήριξη της γραφίδας -ένα αξεσουάρ που παρέχεται στα Surface Pro- για σημειώσεις.

Η παρουσίαση του νέου Office έγινε στις 14 Μαΐου και για αυτό δεν ξέρουμε αν αυτό θα είναι το οριστικό περιβάλλον. Το πιο λογικό είναι η ανανεωμένη σουίτα να παρουσιαστεί την Τρίτη, 20 Μαΐου 2014, μαζί με τα νέα Surface.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: