Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sharp AQUOS Crystal, Το Κινητό Με Τα Μικρότερα Περιθώρια

Sharp AQUOS Crystal

Ένα κινητό χωρίς περιθώρια (bezels) είναι το όνειρο κάθε gadget-άκια, και ενώ είναι αρκετά δύσκολο να γίνει αυτό, η Sharp κατάφερε να δημιουργήσει ένα κινητό με εξαιρετικά λεπτά bezels. Το Sharp AQUOS Crystal είναι το τελευταίο δημιούργημα της εταιρίας με σχεδόν μηδενικά περιθώρια στα πλάγια της οθόνης.

Το Sharp AQUOS Crystal είναι προϊόν συνεργασίας της Sharp με παρόχους. Για την Ιαπωνία συνεργάστηκε με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών Softbank και για τις ΗΠΑ με την Sprint ώστε να κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις και να πραγματοποιήσουν τη κυκλοφορία του κινητού μέσα στον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει ότι για άλλη μια φορά η Sharp παραμελεί την ευρωπαϊκή αγορά.

Το AQUOS Crystal θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα διαθέτει 5.5 ιντσών S-CG LCD οθόνη με full HD ανάλυση, Qualcomm Snapdragon 801 με τετραπύρηνη CPU στα 2.3GHz, 2GB RAΜ, 2610mAh μπαταρία και διαστάσεις 139 x 73 x 11 χιλιοστά, ενώ η δεύτερη 5 ίντσες HD οθόνη, Snapdragon 400 στα 1.2GHz με 1.5GB RAM, 2040mAh μπαταρία, διαστάσεις 131 x 67 x 10 χιλιοστά και βάρος 140 γραμμάρια. Και τα δύο διαθέτουν 32GB / 8GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, κάμερα (άγνωστη η ανάλυση), εμπρόσθια κάμερα, ηχεία Harman/Kardon, WiFi, Bluetooth, 4G LTE και τρέχουν Android 4.4.2 KitKat.

Όπως είπαμε, θα κυκλοφορήσει σε μόλις δύο αγορές μέσα στον Αύγουστο με υψηλή τιμή φυσικά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: