Το Tablet Nokia Sirius Θα Ονομάζεται Nokia Lumia 2520

Οι Τελευταίες Φήμες Για Το Tablet Nokia Sirius

Nokia Sirius/Nokia Lumia 2520 Render leak

Νέες πληροφορίες έχουμε από το αγαπημένο μας @evleaks που αποκαλύπτουν την τελική ονομασία του πρώτο tablet της Nokia, και δεν είναι άλλο από Nokia Lumia 2520. Είναι λίγο περίεργο το «Lumia» δίπλα στο 2520 αφού μέχρι τώρα η σειρά αυτή αποτελούνταν από Windows Phone smartphones, όμως γιατί όχι; Η Samsung χρησιμοποιεί το «Ativ» για τα Windows Phone και Windows tablet της.

Όπως και να έχει, το Nokia Lumia 2520 σε άλλο του tweet στο Twitter το @evleaks αποκαλύπτει ότι θα παρουσιαστεί μαζί με το phablet Nokia Lumia 1520 που περιμένουμε τόσο καιρό. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το 1520 θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 800 επεξεργαστή και θα παρουσιάσει σε εκδήλωση στις 22 Οκτωβρίου η οποία έχει επιβεβαιωθεί από τη Nokia. Οπότε για εκείνη τη μέρα θα περιμένουμε το πρώτο Windows Phone phablet και ένα Windows RT tablet.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia Sirius/Nokia Lumia 2520 έχουμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 1,15GHz, 6,7-megapixel κάμερα με Carl Zeiss οπτικά, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 10-ιντσών full HD οθόνη 5-σημείων με ευρείες γωνίες θέασης, 32GB χωρητικότητα, Micro HDMI και USB 3.0 θύρες, ενώ είναι συμβατό με το Wireless N Cell και έχει αφαιρούμενο πληκτρολόγιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση και να του προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στην ενσωματωμένη του μπαταρία.

Τέλος, το 2520 θα υποστηρίζει τα δίκτυα AT&T/Verizon στις ΗΠΑ και θα κοστίζει όσο τα Surface της Microsoft, περίπου 500€. Η κυκλοφορία του θα γίνει τον Οκτώβριο και ίσως να μην το δούμε στη χώρα μας, τουλάχιστον για αρχή.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.