Με NFC Οραματίζεται Τις Νέες Της Συσκευασίες Η Apple

Με NFC Οραματίζεται Τις Νέες Της Συσκευασίες Η Apple

Η Apple πάντοτε επιδίωκε να προσφέρει την μέγιστη δυνατή εμπειρία στους χρήστες της και για αυτό το λόγο δεν ενδιαφερόταν να είναι καλαίσθητες μόνο οι συσκευές της αλλά και οι συσκευασίες τους. Όσον αφορά το τελευταίο, η αμερικάνικη εταιρία έχει στα πλάνα της να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα μετατρέποντας τις συσκευασίες της σε ‘έξυπνες’.

Το γεγονός αυτό αποκαλύπτει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέχει η Apple, το οποίο περιγράφει τον τρόπο που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να σετάρει το νέο smartphone ή tablet προτού το βγάλει από την συσκευασία του μέσω της τεχνολογίας NFC. Η συσκευασία θα έχει επάνω της μια περιοχή “Tap Here” επάνω στην οποία θα ακουμπά ο χρήστης την παλιά του συσκευή (iPhone/iPad) και θα μεταφέρει τις βασικές πληροφορίες στην νέα πριν την αφαιρέσει από το κουτί.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε, ωστόσο η συγκεκριμένη πατέντα αναφέρει επίσης ότι η συσκευή μέσα στην συσκευασία θα έχει διάφορα power modes όπως για παράδειγμα On, Off και Package mode στο οποίο θα ενεργοποιείται η εξοικονόμηση ενέργειας και θα είναι δυνατή η ανίχνευση της συσκευής.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.