Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Smartphone & Tablet Από Την Αφρική

Way-C

Η VMK είναι μία νεοσύστατη εταιρία Πληροφορικής από το Κονγκό της Αφρικής, και είναι ότι η Apple για τις ΗΠΑ και η Samsung για την Νότια Κορέα. Ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Verone Mankou, και η VMK αποκάλυψε δύο από τις τελευταίες της δημιουργίες – ένα smartphone και ένα tablet. Το tablet ονομάζεται Way-C και σημαίνει “φως των αστεριών” στη τοπική γλώσσα (Λινγκάλα). Τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή στα 1.2 GHz και υποστηρίζεται από μισό GB RAM και 4GB χωρητικότητα.

Το tablet επίσης διαθέτει 4200mAh μπαταρία, USB και Wi-Fi υποστήριξη και τρέχει το Android 2.3.3 Gingerbread. Το smartphone τώρα, ονομάζεται Elikia και σημαίνει “ελπίδα”. Τρέχει το Android 2.3.6 Gingerbread και τροφοδοτείται από έναν 650 MHz επεξεργαστή. Επίσης διαθέτει 512MB μνήμη RAM, 123MB χωρητικότητα, Wi-Fi και Bluetooth υποστήριξη, USB συνδεσιμότητα και μία 1300mAh μπαταρία.

Elikia

Το Way-C tablet κοστίζει περίπου $300 και το Elikia smartphone περίπου $170. “Μόνο οι Αφρικανοί μπορεί να γνωρίζουν τι χρειάζεται η Αφρική. Η Apple είναι τεράστια στις ΗΠΑ, η Samsung είναι τεράστια στην Ασία, και θέλουμε η VMK να είναι τεράστια στην Αφρική” δηλώνει ο 26-χρονος Mankou. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν οι συσκευές κατασκευάζονται στην Αφρική ή στην Κίνα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: