Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Smoking-Stopper ήρθε για να κόψεις το κάπνισμα

Το να κόψει κάποιος το κάπνισμα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση και σίγουρα χρειάζεται θέληση. Η γαλλική RegulSmoke όμως θέλει να κάνει βοηθήσει τους καπνιστές να γίνουν πρώην καπνιστές με τη νέα συσκευή Smoking-Stopper που παρουσίασε στην έκθεση CES 2016 στο Λας Βέγκας.

Το Smoking-Stopper είναι ένα «έξυπνο πακέτο» για τα τσιγάρα του χρήστη το οποίο συνδέεται με το κινητό του χρήστη και παρακολουθεί τα τσιγάρα που κάνει σε πραγματικό χρόνο. Μόλις ο καπνιστής τοποθετήσει τα τσιγάρα στο Smoking-Stopper αυτό θα επικοινωνήσει με το κινητό και εκείνο με τη σειρά του θα δημιουργήσει ένα πλάνο αποκλειστικά για τον καπνιστή έτσι ώστε να καταφέρει σιγά-σιγά να μειώσει τη κατανάλωση και στο τέλος να κόψει το κάπνισμα οριστικά.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί από μηχανικούς και ειδικούς στον χώρο και αναγνωρίζει 62 διαφορετικά προφίλ καπνιστή. Η εφαρμογή ρυθμίζει το πλάνο αναλόγως τη φυσική και τη ψυχική κατάσταση του χρήστη. Μόλις ο χρήστης ξεπεράσει την ημερήσια δόση του, το Smoking-Stopper δεν ανοίγει για να πάρει και άλλο. Τέλος, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να έρθουν σε επαφή με ειδικούς επαγγελματίες για το κάπνισμα και να συζητήσουν την πρόοδο και τους στόχους τους.

Το Smoking-Stopper θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 αλλά δεν γνωρίζουμε τη τιμή του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: