Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Snake Rewind: Το Φιδάκι Επέστρεψε Στα Smartphones

Όσοι δεν προλάβατε να παίξετε το αυθεντικό φιδάκι σε Nokia κινητό ή θέλετε να αναβιώσετε αυτή την εμπειρία, πλέον μπορείτε, αφού κυκλοφόρησε το επίσημο Snake Rewind για smartphones.

Το αυθεντικό φιδάκι στα Nokia είχε γραφτεί από τον Taneli Armanto ο οποίος τώρα ένωσε τις δυνάμεις του με την εταιρία Rumilus Design για να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει το νέο τίτλο της σειράς Snake – Snake Rewind. Το ‘Rewind’ έχει προστεθεί στον τίτλο του παιχνιδιού εξαιτίας του ομώνυμου χαρακτηριστικού μέσα στο παιχνίδι που επιτρέπει την επαναφορά του φιδιού άμα χτυπήσει στον τοίχο για να συνεχίσει ο παίχτης και να μην χάσει το σκορ.

Το νέο Φιδάκι έγινε διαθέσιμο για Android στο Google Play Store, για iOS στο Apple App Store και για Windows Phone στο Windows Store. Είναι δωρεάν αλλά χρεώνει τον χρήστη για πόντους που μπορεί να εξαργυρώσει πατώντας στο Rewind και άλλα αντικείμενα.

Συνοπτικά, ο νέος τίτλος έχει την επιλογή Rewind, διαφορετικά φρούτα με μοναδικές δυνάμεις και εφέ για το φίδι, 10 επίπεδα με ξεχωριστά γραφικά και μουσική που ξεκλειδώνουν κάνοντας αποστολές, κατάστημα φρούτων για αγορές δυνάμεων και αντικειμένων, σκορ και leaderboards για αναμέτρηση με φίλους και ένα εφέ άμα το φιδάκι γεμίσει την οθόνη. Οι πρώτοι χρήστες αναφέρουν ότι είναι πολύ καλό αλλά χρειάζονται δουλειά τα controls.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: