Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διέρρευσαν 4,6 Εκατ. Λογαριασμοί Του Snapchat

4,6 εκατομμύρια λογαριασμοί χρηστών στην υπηρεσία Snapchat έπεσαν στα χέρια hackers την προηγούμενη εβδομάδα και δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι σε εκατομμύρια ονόματα και αριθμούς τηλεφώνων μπορεί να έχει ο καθένας πρόσβαση απλά κατεβάζοντας το αρχείο που διέρρευσε.

Την αποκάλυψη του κενού ασφαλείας έκανε η αυστραλέζικη εταιρία ασφαλείας Gibson Security. Η εταιρία πίσω από το Snapchat φαίνεται πως αδιαφόρησε, όχι όμως και οι hackers. Κάποιος ή κάποια ομάδα μόλις έμαθαν για το κενό το χρησιμοποίησαν και έτσι κατάφεραν να εξάγουν τα δεδομένα των χρηστών. Σύμφωνα με αναφορές, μόνο τα δεδομένων χρηστών στις ΗΠΑ διέρρευσαν, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Για να είστε σίγουροι καλύτερα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από εδώ κάνοντας είσοδο με τα τωρινά σας δεδομένα, και μετά δημιουργήσετε ένα νέο. Αν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτή την υπηρεσία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: