Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Ο 64-bit Qualcomm Snapdragon 410

Qualcomm Snapdragon

Παρότι η Qualcomm θεωρούσε του 64-bit επεξεργαστές χαζούς και πως δεν έχουν όφελος, ανακοίνωσε τον πρώτο της με όνομα Snapdragon 410 για τα οικονομικότερα smartphones/tablets. Ο επεξεργαστής κατασκευάζεται στα 28nm, ενσωματώνει τη GPU Adreno 306 και υποστηρίζει κάμερες μέχρι και 13-megapixel με full HD βίντεο. Επιπλέον έχει ενσωματωμένο τσιπ 4G LTE παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο Snapdragon 410 της Qualcomm υποστηρίζει όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα, όπως Firefox OS, Windows Phone και φυσικά Android, και αναμένουμε να δούμε τα πρώτα smartphones στα καταστήματα με αυτόν στα μέσα του 2014. Τα κινητά που θα τον χρησιμοποιούν θα κοστίζουν γύρω στα $150, οπότε από το 2014 θα αρχίσουμε να βλέπουμε και καλά και οικονομικά κινητά με ικανοποιητικές κάμερες, λιγότερα κολλήματα και γρήγορο ίντερνετ χάρη στα 4G δίκτυα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε 4G LTE σε οικονομικά smartphones των $150 και κάτω με τον επεξεργαστή Snapdragon 410. Το chip Snapdragon 410 θα είναι επίσης το πρώτο από τα πολλά με 64-bit υποστήριξη, καθώς η Qualcomm ηγείται της μετάβασης του οικοσυστήματος φορητών συσκευών στην αρχιτεκτονική 64-bit.» -Jeff Lorbeck, επικεφαλής της εταιρείας στην Κίνα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Anand Chandrasekher που είχε χαρακτηρίσει τους 64-bit επεξεργαστές ως ανώφελους πλέον έχει κάποια άλλη θέση στην εταιρία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: