Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Πούλησε Το Τμήμα E-book Readers

H Sony φαίνεται ότι θέλει να διώξει όποιο τμήμα προϊόντων της που δεν της αποφέρει ουσιαστικά κέρδη και έτσι, μετά την πώληση της σειράς υπολογιστών Vaio στην εταιρία JIP, τώρα πούλησε το τμήμα των e-Book Readers της στην εταιρία Kobo.

Η Kobo είναι Καναδέζικη θυγατρική εταιρία της Rakuten που έχει βάση την Ιαπωνία και υποστηρίζει με τις εφαρμογές της Android και iOS συσκευές. Η Sony ποτέ δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την Amazon με το Kindle που κυριαρχεί στην συγκεκριμένη αγορά. Έτσι αργά ή γρήγορα το Reader Store της Sony, οι χρήστες, οι αγορές τους και όλες οι πληροφορίες μεταφέρονται στο αντίστοιχο κατάστημα της Kobo για να συνεχίσει η υποστήριξη τους.

Τέλος, μέσα στην σχετική συμφωνία, η Sony επιβεβαίωσε ότι η εφαρμογή της Kobo για Android θα έρχεται προεγκατεστημένη στις Xperia συσκευές. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εξαγορά δεν έγιναν γνωστές όμως αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: