Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αναβαθμίζονται Τα Sony Xperia Z1, Z1 Compact Και Ultra Στο Android 4.4.2

H Sony άρχισε την αναβάθμιση των Xperia συσκευών της, Xperia Z1, Z1 Compact και Xperia Ultra στο Android 4.4.2 KitKat. Μαζί με την αναβάθμιση του λογισμικού, έρχονται και κάποιες αλλαγές που με το UI της Sony αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης, όπως ένα νέο status bar, νέο μενού γρήγορων ρυθμίσεων, νέο πλήκτρο “Close All” στον task manager, νέες ζωντανές ταπετσαρίες και δυνατότητα αλλαγής θεμάτων αλλά και κατέβασμα νέων θεμάτων από το Sony Select και το Google Play.

Επίσης, αναβαθμίζονται και πολλές εφαρμογές της Sony, όπως τα Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, TrackID TV, Sony Select και Smart Social Camera, ενώ βρίσκουμε και κάποιες νέες όπως την εφαρμογή What’s New.

Τέλος, η Sony ανακοίνωσε ότι οι συσκευές Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR και Xperia Tablet Z θα αρχίζουν να αναβαθμίζονται στο Android 4.4.2 τον Μάιο με Ιούνιο, ενώ οι συσκευές Sony Xperia T2 Ultra, Xperia E1 και Xperia M2 θα δεχτούν την αναβάθμιση λίγο αργότερα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: