Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Παρουσίασε Τα Πρώτα Της Drones

Η Sony ένα μήνα πριν είχε προαναγγείλει ότι θα εισέλθει στην αγορά των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, κοινώς drones, δημιουργώντας την εταιρία Aerosense σε συνεργασία με την ZMP Inc, μια εταιρία ρομποτικής με έδρα στο Τόκιο. Τελικά δεν άργησαν να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν τα πρώτα τους μοντέλα: AS-DTO1-E και AS-MCO1-P.

Το AS-DTO1-E είναι τύπου VTOL, δηλαδή απογειώνεται και προσγειώνεται κάθετα, και το AS-MCO1-P είναι τύπου quadcopter, δηλαδή έχει τέσσερις έλικες. Σύμφωνα με την Aerosense, το πρώτο μπορεί να σηκώνει φορτίο 10 κιλών για πάνω από δύο ώρες και παράλληλα να τρέχει με μέγιστη ταχύτητα, περίπου 170 km/h. Το δεύτερο είναι εξοπλισμένο με κάμερα της Sony (QX30), GPS και σύστημα πλοήγησης. Η Aerosense δεν ξεκαθάρισε όμως αν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το AS-DTO1-E.

Η Aerosense αναμένεται να πουλάει drones στον κόσμο, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε και τα δύο στις αγορές από το 2016.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: