Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Sony Ericsson Walkman W8, Το X8 μόλις έγινε Walkman


Μία και όχι τόσο… νέα συσκευή ανακοίνωσε σήμερα η Sony Ericsson. Πάρτε το XPERIA X8, προσθέστε λίγο χρώμα, γράψτε “Walkman” στο μπροστινό μέρος της συσκευής και, voilà, έχετε το W8! Κάπως έτσι έρχεται το νέο Walkman κινητό της Ιαπωνοσουιδικής εταιρίας.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι όπως τα γνωρίζουμε από το X8. Οθόνη αφής 3 ιντσών με ανάλυση 320×480, επεξεργαστής χρονισμένος στα 600 MHz και κάμερα 3 Megapixel χωρίς flash.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Walkman W8 έχουμε 168MB RAM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro-SD. Τέλος, η εταιρία καθώς δεν θέλει να μάθει από τα -μικρά- λάθη της, καθώς άφησε το W8 στο Android 2.1.

Πηγή: engadget.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: