Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Sony Ericsson XPERIA Arc, Neo, Pro και Play | Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα νέα κινητά της σειράς XPERIA της Sony Ericsson που ανακοινώθηκαν φέτος (δηλαδή τα Arc, Neo, Pro και Play) σύμφωνα με την Sony Ericsson Ελλάδος, θα ξεκινήσουν την κυκλοφορία τους από τον Απρίλιο και μετά.
Πιο συγκεκριμένα, το XPERIA Arc θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τη τιμή του να είναι κοντά στα 550 €, ακολουθώντας το τα XPERIA Neo και XPERIA Pro τους μήνες Μάιο και Ιούνιο αντίστοιχα. Οι τιμές τους θα κυμαίνονται στα 450 € με 480 € για το Neo και 480-530 € για το Pro.

Τέλος, το πιο ακριβό της “παρέας” είναι το κινητό-PlayStation, XPERIA Play. Αυτουνού η τιμή του είναι όπως είπε η εταιρία, ίδια με αυτή του iPhone 4 του “φθηνού” μοντέλου. Δηλαδή το περιμένουμε με τιμή 659 ευρώ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στα μέσα του Ιουλίου.
Το πιο καλό κομμάτι που σχετίζεται με το Play είναι το ότι η Sony Ericsson πιέζει την Google ώστε να ενεργοποιήσει και τις επί πληρωμή εφαρμογές και στο ελληνικό Android Market!

Ενημέρωση: Υπάλληλος της Sony Ericsson Ελλάδος μας ενημέρωσε ότι το XPERIA Pro θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με τιμή ίδια με του Vivaz Pro όταν πρωτοκυκλοφόρησε στη χώρα μας. Δηλαδή 489 ευρώ. Επιπλέον μας επιβεβαιώνει ότι το Neo δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στο κόστος από το Pro.

Πηγή: Techblog.gr

Μοιράσου το με τους φίλους σου: