Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Sony Ericsson XPERIA X10 | Επίσημη αναβάθμιση στο Gingerbread μέσα στο έτος


Πάνω που νομίζαμε ότι το XPERIA X10 της Sony Ericsson είναι νεκρό, μία επίσημη ανακοίνωση της Ιαπωνοσουιδικής εταιρίας ήρθε για να φέρει χαρά στους κατόχους του Χ10.
Σύμφωνα με αυτό το άρθρο στο επίσημο blog της εταιρίας, το XPERIA X10, μέσα στο δεύτερο τετράμηνο του έτους (δηλαδή το καλοκαίρι) θα αναβαθμιστεί στο Android 2.3.3 Gingerbread!

Δυστυχώς αυτή η αναβάθμιση δεν έχει μόνο καλά. Η εταιρία δήλωσε πως τα παρακάτω χαρακτηριστικά στο 2.3.3 θα χαθούν/αλλάξουν:

  • Οι λειτουργίες της κάμερας που έχει προσθέσει η Sony Ericsson, όπως η αναγνώριση προσώπου και το smile shutter, θα χαθούν διότι θα αποκτήσει το user interface του Android.
  • To Moxier θα αντικατασταθεί από αυτό του Gingerbread.
  • Το Mediascape θα αντικατασταθεί από το music player και τα widgets που είδαμε στα νέα προϊόντα της Sony Ericsson φέτος.
  • Το DRM θα χαθεί.
  • Το Sony Ericsson Backup and Restore (για αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων) δεν υποστηρίζεται από αυτή την έκδοση του Android, οπότε και αυτό θα χαθεί.
  • Η υποστήριξη για γλώσσες αμφίδρομης γραφής θα είναι μειωμένη στη νέα έκδοση.

Τέλος, η αναβάθμιση θα γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή και όλα τα δεδομένα του χρήστη που βρίσκονται στη μνήμη του κινητού θα χαθούν. Καθώς το Sony Ericsson Backup and Restore δεν υποστηρίζεται στο 2.3.3, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείσετε κάποιο πρόγραμμα τρίτου για αντίγραφο ασφαλείας (backup) ώστε να τα ανακτήσετε όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση.
Επίσης, η παραπάνω αναβάθμιση αφορά μόνο το XPERIA X10. Η εταιρία δηλώνει ότι δεν έχει σχέδια για τα Sony Ericsson X10 Mini, X10 Mini Pro και X8, δηλαδή θα μείνουν για πάντα στο 2.1.

Πηγή: blogs.sonyericsson.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: