Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony Εγκαταλείπει Το PlayStation Mobile Για Android

PlayStation Mobile for Android

Η Sony ανακοίνωσε πως δεν θα υποστηρίζει πλέον το PlayStation Mobile για Android, μια υπηρεσία όπου δημοσιεύονται indie παιχνίδια για το PS Vita και το Android. Η υπηρεσία θα συνεχίσει να τρέχει στις PlayStation Certified συσκευές με Android 4.4.2 ή παλιότερη έκδοση, αλλά η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα τρέχει σωστά σε συσκευές με Android 4.4.3 ή νεότερη έκδοση. Οι συσκευές με Android L και νεότερες εκδόσεις δεν θα έρχονται με προ-εγκατεστημένη την αντίστοιχη εφαρμογή και η Sony σταματάει να πιστοποιεί συσκευές με το PlayStation Certified.

Το PlayStation Mobile πρόσφερε μια συλλογή από τα πρώτα παιχνίδια του PSOne και παιχνίδια φτιαγμένα για Android, αλλά αρχικά προοριζόταν για λίγες αγορές και έτσι ο κόσμος δεν το γνώρισε. Η απόσυρσή του μόνο απογοήτευση δεν μπορεί να φέρει, καθώς όσοι θέλουν να παίξουν παιχνίδια μπορούν να κατεβάσουν από το Play Store της Google περισσότερα και δωρεάν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: