Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Στα 10 Εκατ. Οι Πωλήσεις Του PlayStation 4 Και Ανακοίνωση Του Share Play

PlayStation 4 Controller

Η Sony μας έδωσε νέες πληροφορίες για την πορεία του PlayStation 4, με τον CEO της Sony Computer Entertainment στην Ευρώπη Jim Ryan να ανακοινώνει ότι η παιχνιδομηχανή της εταιρίας έφτασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις και παράλληλα παρουσιάστηκε η νέα δυνατότητα που θα φέρει η επόμενη αναβάθμιση λογισμικού, το Share Play. Το PlayStation 4 θεωρείτε ήδη πετυχημένο και σαφώς πιο κερδοφόρο για την εταιρία σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, που για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια. Ο ρυθμός πώλησης του PS4 είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός και οι προβλέψεις για το μέλλον θέλουν την συσκευή να συνεχίζει ακάθεκτη την πετυχημένη της πορεία.

Η σύγκριση πωλήσεων με τον ανταγωνιστή του, το Xbox One της Microsoft, είναι δύσκολο να γίνει, αλλά η Sony εκτιμά ότι το PS4 έχει περάσει κατά πολύ τον αντίπαλό του, φτάνοντας μάλιστα σε αναλογία 3 προς 1. Ωστόσο, η Microsoft ευελπιστεί ότι η αφαίρεση του Kinect από το βασικό πακέτο που συνοδεύεται με πτώση της τιμής του Xbox One, αλλά και το λανσάρισμά του σε 29 χώρες, θα το βοηθήσουν να κλείσει τη ψαλίδα της διαφοράς.

Όσον αφορά τώρα την νέα δυνατότητα που ανακοινώθηκε, το Share Play, θα ενσωματωθεί στο PlayStation 4 με την αναβάθμιση λογισμικού στην έκδοση 2.0. Με το Share Play ο κάτοχος ενός PlayStation 4 μπορεί να καλέσει ένα φίλο του μέσω του PlayStation Network για του δώσει οδηγίες σχετικά με το παιχνίδι ή ακόμα να παίξουν μαζί. Τέλος, ευχάριστη έκπληξη προκαλεί το γεγονός, ότι ο δεύτερος χρήστης θα έχει την δυνατότητα να τα πράξει αυτά χωρίς να έχει αγοράσει το παιχνίδι, με την Sony να μην μας αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο για τις τεχνικές λεπτομέρειες αυτής της υπηρεσίας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: