Η Sony Αποκαλύπτει Νέο Σετ Ακουστικών Για PlayStation

Η Sony Αποκαλύπτει Νέο Σετ Ακουστικών Για PlayStation

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε σήμερα ότι το ολοκαίνουριο στερεοφωνικό σετ (In-ear) ακουστικών για το PlayStation®4 (PS4™) θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Δεκέμβριο στην ελληνική αγορά. Τα ακουστικά θα είναι συμβατά με μια ευρεία γκάμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των PS4, PS Vita, smartphones και tablets – επιτρέποντας στους Παίκτες να απολαύσουν κορυφαίες εμπειρίες gaming και ψυχαγωγίας τόσο στο σπίτι, όσο και εν κινήσει.

Τα ενσύρματα στερεοφωνικά ακουστικά ενσωματώνουν την τεχνολογία μείωσης θορύβου AudioShield, η οποία εμποδίζει ανεπιθύμητους ήχους από το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ταξίδι, από τις επικές gaming περιπέτειες μέχρι τις καθημερινές σας μετακινήσεις θα είναι απαλλαγμένο από ανεπιθύμητους θορύβους και περισπασμούς. Δεν έχετε παρά να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία AudioShield και να βυθιστείτε σε έναν κόσμο παιχνιδιού ή να απολαύσετε χωρίς ενοχλήσεις την αγαπημένη σας μουσική. Η διάρκεια της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας προσεγγίζει τις 15 ώρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία μείωσης θορύβου, ενώ η φόρτιση μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του USB καλωδίου, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Τα στερεοφωνικά ακουστικά-ψείρες ενσωματώνουν και μικρόφωνο, προκειμένου να κάνετε chat με τους φίλους σας στο PS4, αλλά και να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω του smartphone ή του tablet σας. Επιπρόσθετα, ενσωματώνουν πλήκτρο κλήσεων και αυξομείωσης της έντασης (+/-) για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία ελέγχου του ήχου.

Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται επίσης τα μικρά, μεσαία και μεγάλα εναλλασσόμενα άκρα των ακουστικών, ενώ οι μονάδες οδήγησης των 13mm προσφέρουν βαθύ μπάσο. Τα στερεοφωνικά ακουστικά-ψείρες συνδέονται απευθείας στο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4, αλλά και σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν υποδοχή για βύσμα ακουστικών. Με αυτό τον τρόπο θα γίνουν ο ιδανικός συνοδοιπόρος σας και θα καλύψουν όλες τις ηχητικές σας ανάγκες σε κάθε συσκευή, από το PS4 ή το PlayStation®Vita, μέχρι το smartphone ή το tablet σας. Ελαφριά και φορητά τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για χρήση εντός κι εκτός σπιτιού, ενώ διαθέτουν και ένα κομψό μπλε υφασμάτινο καλώδιο. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται επίσης ένα υφασμάτινο τσαντάκι μεταφοράς, ώστε να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα ακουστικά σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

Τα νέα στερεοφωνικά ακουστικά-ψείρες σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με φίλους, να παίξετε online, να απολαύσετε τις κοινωνικές λειτουργίες και να γίνετε μέλος της ολοζώντανης κοινότητας του PlayStation®.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.